AnaSayfa / Genel / Kahve falında memede leke görmek

Kahve falında memede leke görmek

Kahve falında memede leke görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hasret çeken sevgililerin kısa zamanda kavuşacaklarına ya da sevilen kişiyle sürpriz bir karşılaşma olacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, sözünde duracağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına işarettir.

Kahve falında memede leke gördüyseniz:

  • Birlikte zaman geçirmek, iş birliği içine girmek ya da bağlantı kurmak istediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Kahve falında memede leke görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında sırtında lekeler görmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına işarettir.

Kahve falında lekeli bez görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, verimli işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lekeli külot görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine işaret eder.

Kahve falında üzerinde kan lekesi görmek önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüzünde leke görmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda kırmızı lekeler görmek aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine işarettir.

Kahve falında iç çamaşırında leke görmek gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir