AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın memesini görmek

Kahve falında akrabanın memesini görmek

Kahve falında akrabanın memesini görmek mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, refah düzeyinin artacağına, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında akrabanın memesini gördüyseniz:

  • Zamanınızı doğru kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında akrabanın memesini görmek planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının memesini emmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında memede kitle olduğunu görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine inanılır.

Kahve falında memeden kan aktığını görmek aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Kahve falında bebeğe memeden süt vermek gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında memeden süt gelmesini görmek iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına rivayet eder.

Kahve falında kadının memesini tutmak aile hayatında dilediği her şeye en iyi koşullarda sahip olacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine işarettir.

Kahve falında sevgilinin memesini görmek kendine olan inancının, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir