Kahve falında kendi memesini görmek

Kahve falında kendi memesini görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, ancak işin ilerleyen aşamalarında ortak olduğu kişinin pek güvenilir biri olmadığını anlayacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendi memesini gördüyseniz:

  • Daha olumlu konuşmanız durumun gerektirdiğinden daha olumlu sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında anne memesi görmek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında memeden gelen sütü içmek daima önüne bakacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün memesini görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, çok hayırlı insan olunacağına inanılır.

Kahve falında memede sivilce görmek rahat nefes almaya başlayacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına delalettir.

Kahve falında memede leke görmek kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalettir.

Kahve falında başka birinin memesini görmek mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulur.

Kahve falında kadını memesinden öpmek içine düşen fesada yeniliceğine, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın memesinden süt içmek sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top