AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört memesi olduğunu görmek

Kahve falında dört memesi olduğunu görmek

Kahve falında dört memesi olduğunu görmek kar elde edileceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, fal sahibinin yeniden iç huzuru bularak daha iyi bir hayata kavuşacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına, birikim yapma imkânı elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında dört memesi olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalarınızın, hesap özetlerinizin veya ödemelerinizin üzerinden geçebilir.

Kahve falında memede çıban görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında memenin yarıldığını görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının memelerini görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına rivayet eder.

Kahve falında memede sivilce görmek iyileşeceğine, toparlanacağına, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına inanılır.

Kahve falında kadın memesinden süt sağmak kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında kadın memesinden süt emmek sahip olunan enerjinin bir ya da birden fazla işe koşturmaktan ötürü tükeneceğine, duyduğu endişenin iki kat artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memede kan görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesinin memesini görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, sorunların kısa süre içinde biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir