AnaSayfa / Genel / Kahve falında memede ur görmek

Kahve falında memede ur görmek

Kahve falında memede ur görmek nifak sokanların cezalandırılacağına, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında memede ur gördüyseniz:

  • Nezaketten uzaklaşmak korkusu yüzünden iş yaşamında suistimale açıksınız.

Kahve falında memede ur görmek yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, başarılarının daim olacağına delalettir.

Kahve falında kafada ur görmek dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, başarılı bir kişi olunacağına, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine işarettir.

Kahve falında vücudunda ur görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında urfadaki balıklı gölü görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta ur görmek kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden fal sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında beyninde ur görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, sıkıntılara neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında ur görmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ur görmek çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir