AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırında leke görmek

Kahve falında iç çamaşırında leke görmek

Kahve falında iç çamaşırında leke görmek yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına, geleceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırında leke gördüyseniz:

  • Maddi gelişmelerin istediğiniz gibi olmadığının veya önceki harcamalarınız nedeniyle kısıtlandığınızın farkına varabilirsiniz.

Kahve falında iç çamaşırda leke görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Kahve falında iç çamaşırında leke görmek büyük bir umutsuzluk duyacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine rivayet eder.

Kahve falında lekeli iç çamaşırı görmek aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lekeli çamaşır görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine delalettir.

Kahve falında çamaşır suyu lekesi görmek yükünün azalacağına, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine rivayet eder.

Kahve falında çamaşırda leke görmek keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında başkasının iç çamaşırını giymek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine işaret eder.

Kahve falında yırtık iç çamaşır görmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir