AnaSayfa / Genel / Kahve falında melek indiğini görmek

Kahve falında melek indiğini görmek

Kahve falında melek indiğini görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük miktarda para kazanılacağına, çalışkanlığı ve dürüstlüğü ile herkesi hayran bırakacağına, sağlık sorunları ile ilgili bir haber alınacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında melek indiğini gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda ya da işinizde umulmadık entrikalarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında meleklerin indiğini görmek fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına, bol dua edeceğine alamet eder.

Kahve falında gökten melek indiğini görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında melek indiğini görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına inanılır.

Kahve falında arabadan indirilmek çok büyük zararlara uğrayacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine inanılır.

Kahve falında yükseğe çıkıp indiğini görmek mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arabadan yük indirmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, mal veya dünyalığına gelecek zarara yorulmaktadır.

Kahve falında uçağın suya indiğini görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nur indiğini görmek iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir