AnaSayfa / Genel / Kahve falında gökten melek indiğini görmek

Kahve falında gökten melek indiğini görmek

Kahve falında gökten melek indiğini görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, üzüleceğine ve hastalanacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, falı kapatan kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına tabir olunur.

Kahve falında gökten melek indiğini gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerde şansınız kapalı, önemli bir randevunuz varsa onu ertelemenizde fayda var.

Kahve falında gökten melek indiğini görmek yaşamın daha kolay hale geleceğine, çözüm yolları bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında melek indiğini görmek sıkıntılarından arınacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine delalet eder.

Kahve falında meleklerin indiğini görmek işinde çok ilerleyeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında gökten at indiğini görmek kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına yorulur.

Kahve falında gökten ışık indiğini görmek çok güzel günler görüleceğine, kendisiyle övüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökten koç indiğini görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gökten nur indiğini görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza işarettir.

Kahve falında gökten indiğini görmek dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir