AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuran indiğini görmek

Kahve falında kuran indiğini görmek

Kahve falında kuran indiğini görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin her zaman bolluk içinde bir hayat sürerek, sevdiklerine de her şeyin en iyisini vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuran indiğini gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçların arifesindesiniz.

Kahve falında kuranı kerim indiğini görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuran indiğini görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına inanılır.

Kahve falında arabadan yük indirmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında gökten koç indiğini görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabadan indirilmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına inanılır.

Kahve falında yükseğe çıkıp indiğini görmek keyifli günler geçireceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yokuş aşağı indiğini görmek Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına delalet eder.

Kahve falında perde indirmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir