AnaSayfa / Genel / Kahve falında meleğe sarılmak

Kahve falında meleğe sarılmak

Kahve falında meleğe sarılmak kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine ve paranın bir şekilde elden kaçırılacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan fal, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri fal sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, ana baba duaları sayesinde sıkıntıların sona ereceğine ve dertlerin kısa süre çözüm bulacağına, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında meleğe sarılmak gördüyseniz:

  • Genel hatlarıyla çevrenizdeki kişilerle uzlaşmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında meleğe sarılmak işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evde melek görmek moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında melek figürü görmek her türlü başarıyı elde edeceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında meleklerin koruduğunu görmek başını borçlardan kaldıramayacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kiramen katibin meleklerini görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına delalettir.

Kahve falında mikail meleği görmek hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dört meleği görmek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında aşk meleği görmek sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir