AnaSayfa / Genel / Kahve falında dört meleği görmek

Kahve falında dört meleği görmek

Kahve falında dört meleği görmek kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve fal sahibinin yardım edeceğine, bolluk içinde yaşayacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında dört meleği gördüyseniz:

  • Duygusal dengenizi korumanız gerekiyor.

Kahve falında at üstünde melek görmek esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında melekle öpüşmek özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine alamet eder.

Kahve falında melek heykeli görmek kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine delalet eder.

Kahve falında üç melek görmek belki yeni bir eve sahip olunacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında melek azrail görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Kahve falında meleğin konuştuğunu görmek güçten ve takatten düşeceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına delalet eder.

Kahve falında melek gibi uçmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında erkek melek görmek tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir