AnaSayfa / Genel / Kahve falında mikail meleği görmek

Kahve falında mikail meleği görmek

Kahve falında mikail meleği görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına alamet eder.

Kahve falında mikail meleği gördüyseniz:

  • Belli bir olayın, düzenlemenin ya da anlaşmanın gidişatı ya da içeriği hakkındaki fikirleriniz mevcut durumun gösterdiğinden çok farklı olabilir.

Kahve falında mikail meleğini görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mikail meleği görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Kahve falında melek mikail görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine işaret eder.

Kahve falında melek mikaili görmek amacına ulaşabileceğine, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mikail görmek uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başmelek mikaili görmek sorunların sürekli artacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah melek görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine yorulur.

Kahve falında omuzda melek görmek iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir