AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde melek görmek

Kahve falında evde melek görmek

Kahve falında evde melek görmek ticarette şansının yaver gideceğine, kişinin karşısına her zaman hayatında kalacak kimseler çıkacağına, Allah’ın inayetini kazanacağına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, ne hastalığın, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına işarettir.

Kahve falında evde melek gördüyseniz:

  • İlerlemenizi yavaşlatan unsurlar kendiliğinden kaybolamayacağına göre, birşeyler yapmanız gerekiyor.

Kahve falında evde melek görmek atılan adımların ferahlığa çıkacağına, hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında kadın suretinde melek görmek gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına, borçlarının kapacağına yorulur.

Kahve falında kiramen katibin meleklerini görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet eder.

Kahve falında kabenin üstünde melek görmek eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında at üstünde melek görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kudretinin ve inancının da hiç azalmayacağına tabir olunur.

Kahve falında omuzda melek görmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında insan görünümlü melek görmek koltuğunun da yükseleceğine, kazancını arttıracağına inanılır.

Kahve falında meleği erkek görmek bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir