AnaSayfa / Genel / Kahve falında kiramen katibin meleklerini görmek

Kahve falında kiramen katibin meleklerini görmek

Kahve falında kiramen katibin meleklerini görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, şansın ve kısmetin açılacağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, her geçen gün başarıların artacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kiramen katibin meleklerini gördüyseniz:

  • Belli konularda güvensizlik yaşıyor ya da endişeli olabilirsiniz.

Kahve falında kiramen katibin meleklerini görmek etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında kira görmek hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet eder.

Kahve falında kiracı görmek faydalı şeyler yapacağına, sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kiralık evde oturmak elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında bir yeri kiraya vermek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına işaret eder.

Kahve falında kiracı olduğunu görmek rakiplerini gerisinde bırakacağına ve kendisine karşı kem gözlerle bakan kişileri de bertaraf edeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kira vermek küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına, ayağının tökezlemeyeceğine, malının ve parasının eksilmeyeceğine, ekmeğinin azalmayacağına işaret eder.

Kahve falında evi kiraya vermek şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, aile bireyleri ile tartışacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir