AnaSayfa / Genel / Kahve falında melek figürü görmek

Kahve falında melek figürü görmek

Kahve falında melek figürü görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, şansının hep açık olacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine işarettir.

Kahve falında melek figürü gördüyseniz:

  • Size yardım etmek isteyen kişiler olabilir.

Kahve falında melek figürü görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında mevlana figürü görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına delalettir.

Kahve falında cami figürü görmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında hayvan figürleri görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kaplumbağa figürü görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at figürü görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında aslan figürü görmek kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına alamet eder.

Kahve falında fil figürü görmek tatsızlık olacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir