AnaSayfa / Genel / Kahve falında mekik çekmek

Kahve falında mekik çekmek

Kahve falında mekik çekmek iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işarettir.

Kahve falında mekik çekmek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar düzenli yaşamınızı bozabilir.

Kahve falında mekik çekmek kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mekik oyası görmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine rivayet eder.

Kahve falında mekiğine binmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzay mekiğine binmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında uzay mekiği görmek ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kendini kameraya çekmek borçlarının hafifleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına inanılır.

Kahve falında fermuar çekmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, iyi şartlara kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında üst diş çekmek herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir