AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzay mekiğine binmek

Kahve falında uzay mekiğine binmek

Kahve falında uzay mekiğine binmek temize çıkacağına, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine, ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kurtulmak ve normal hayatına dönmek için profesyonel bir yardım alması gerektiğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzay mekiğine binmek gördüyseniz:

  • Aslında yanlış anlaşıldığınızı izah etmek için vakit bile bulamayabilirsiniz.

Kahve falında uzay mekiğine binmek başarısızlıklara düşeceğine, umutlanacağına işarettir.

Kahve falında uzay mekiği görmek iyi insanlar ile birlikte olunacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mekiğine binmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, fırsatların elden kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında mekik çekmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, kavgasız, gürültüsüz, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mekik oyası görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzay gemisine binmek insanları kıracağına ve üzeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dünyaya uzaydan bakmak sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına inanılır.

Kahve falında uzaylı saldırısı görmek zor zamanlar yaşayacağına, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir