AnaSayfa / Genel / Kahve falında mekiğine binmek

Kahve falında mekiğine binmek

Kahve falında mekiğine binmek çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine, ne yapacağına karar veremeyeceğine, çaresizleşeceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, parasız kalmaya, inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında mekiğine binmek gördüyseniz:

  • Yetiştirilmeyen veya eksik tamamlanan işler nedeniyle eleştiri alabilirsiniz.

Kahve falında uzay mekiğine binmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mekiğine binmek en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, kişinin fena halde yanılacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında mekik oyası görmek zor günler geçirileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine inanılır.

Kahve falında mekik çekmek kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında uzay mekiği görmek bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, büyük başarılar kazanacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vinçe binmek özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, parasının ve malının da artacağına yorulur.

Kahve falında küçük bisiklete binmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük bir gemiye binmek hastalıkların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir