AnaSayfa / Genel / Kahve falında mekik oyası görmek

Kahve falında mekik oyası görmek

Kahve falında mekik oyası görmek büyük üzüntülere sebep olacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, büyük bir aşk yaşayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, şifa ve moral bulacağına işaret eder.

Kahve falında mekik oyası gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler bazı kararlar almanıza yardım edebilir.

Kahve falında mekik oyası görmek kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına delalettir.

Kahve falında uzay mekiğine binmek kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Kahve falında uzay mekiği görmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mekik çekmek çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine delalet eder.

Kahve falında mekiğine binmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil oyalı tülbent görmek maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında boncuklu oya görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine delalettir.

Kahve falında oyalı yemeni görmek sevdiklerinin hep yanında olacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir