AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzay mekiği görmek

Kahve falında uzay mekiği görmek

Kahve falında uzay mekiği görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, güzel bir haber almaya, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında uzay mekiği gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında uzay mekiği görmek eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzay mekiğine binmek maddi zarara neden olacak durumlarla karşı karşıya kalınacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işarettir.

Kahve falında mekik oyası görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mekiğine binmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, ay sonunu getirmekte zorluk çekileceğine inanılır.

Kahve falında mekik çekmek zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına, gittikçe daha fazla içine kapanıp çok üzücü ve can yakıcı sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzayda ezan sesi duymak bol dua edeceğine, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzay gemileri görmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzayı görmek parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir