AnaSayfa / Genel / Kahve falında parkta oynadığını görmek

Kahve falında parkta oynadığını görmek

Kahve falında parkta oynadığını görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kazancının da mutluluğunun da çoğalacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iş yeri sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında parkta oynadığını gördüyseniz:

  • Belli istek, ihtiyaç ya da taleplerinizi net şekilde ortaya koyabilirsiniz.

Kahve falında parkta oynadığını görmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, satışların düşeceğine yorulur.

Kahve falında parkta oyun oynadığını görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında park etmek çalışmalarının artacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında araba park ettiğini görmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirip kazancını arttıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında parkta sallanmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında park etmiş araba görmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında parkta olmak ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araç park etmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir