AnaSayfa / Genel / Kahve falında herkesin oynadığını görmek

Kahve falında herkesin oynadığını görmek

Kahve falında herkesin oynadığını görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, kendisi hakkında dedikodu çıkaran insanları gereken cezayı almaları için adli makamlara şikâyet edeceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Kahve falında herkesin oynadığını gördüyseniz:

  • Bazı korkularınızı ya da endişelerinizi görmezden geliyor olabilirsiniz.

Kahve falında herkesin oynadığını görmek eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına delalet eder.

Kahve falında herkese yardım etmek sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına delalettir.

Kahve falında herkesin içinde kaka yapmak insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında herkese yemek yedirmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında herkesin hamile olduğunu görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde kullanacağına işaret eder.

Kahve falında herkesi hamile görmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına delalet eder.

Kahve falında herkesi görmek sevdiği kişileri çok üzeceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına inanılır.

Kahve falında herkesten helallik istemek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir