AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebekle oynadığını görmek

Kahve falında bebekle oynadığını görmek

Kahve falında bebekle oynadığını görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, sorunlarının çözüleceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine, makamının yükseleceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebekle oynadığını gördüyseniz:

  • Gereken gayreti gösterebilmeniz durumunda istediğiniz çözümlere ulaşabilirsiniz.

Kahve falında karnında bebek oynadığını görmek mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek bebekle oynadığını görmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin karnında oynadığını görmek uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında karnında bebeğin oynadığını görmek özellikle evlilik için gün sayılacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına delalettir.

Kahve falında bebek oynatmak kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebekle oynadığını görmek zahmetli işlerle uğraaşılacağına, hayırlı kapılar açılacağına işaret eder.

Kahve falında karnındaki bebeğin oynadığını görmek zarar gördüğü insanlarla hesaplaşacağına, işlerinin aksayacağına işarettir.

Kahve falında birinin düğünde oynadığını görmek çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine ve tartışmaların arasında kalınacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir