AnaSayfa / Genel / Kahve falında fare ve maymun görmek

Kahve falında fare ve maymun görmek

Kahve falında fare ve maymun görmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına, hatalı yollara sapılacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, maddi imkânların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fare ve maymun gördüyseniz:

  • Sağlık açısından kronikleşmiş bazı fiziksel problemleriniz olabilir.

Kahve falında fare ve maymun görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, falı kapatan kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına delalettir.

Kahve falında maymun satın almak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına delalet eder.

Kahve falında maymun kakası görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yolları ayırma ve ilişkileri noktalama yönünde kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kafeste maymun görmek çok başarılı olacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında maymunun konuştuğunu görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda kazanç ele edeceğine, tüm sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sarı maymun görmek onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, kavgaların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymundan kaçmak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, işlerin iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük maymun görmek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir