AnaSayfa / Genel / Kahve falında iyi aslan görmek

Kahve falında iyi aslan görmek

Kahve falında iyi aslan görmek hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, kötü günlerinden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında iyi aslan gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gittiğiniz yolda sizi engellemek için elinden geleni yaptığını düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında iyi aslan görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına işarettir.

Kahve falında iyi yılan görmek çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına delalettir.

Kahve falında eşini iyi görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında iyi bir iş teklifi almak yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına yorulur.

Kahve falında hasta kişiyi iyileşmiş görmek uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insanı iyi görmek işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına yorulur.

Kahve falında iyi şeytan görmek istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında en iyi arkadaşlarını görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir