AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun yakmak

Kahve falında maymun yakmak

Kahve falında maymun yakmak yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, eşyaların yenileneceğine, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, ayrılık yaşanacağına, sürekli bağırıp çağıracağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında maymun yakmak gördüyseniz:

  • Belli başlı konular kontrolünüzün tamamen dışında gelişiyor olabilir veya kontrol dışına çıkan olaylar karşısında ne yapacağınızı bulmakta zorlanabilirsiniz.

Kahve falında maymun yakmak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında maymun görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir sürü maymun görmek anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına yorulur.

Kahve falında maymunla kavga etmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında maymun eti yemek dileklerinin kabul olacağına, parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına delalettir.

Kahve falında maymuna dönüşmek mal kaybına uğrayacağına, aile hayatında tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında maymun kovalamak sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına işaret eder.

Kahve falında maymun yüzlü insan görmek hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir