AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunla kavga etmek

Kahve falında maymunla kavga etmek

Kahve falında maymunla kavga etmek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında maymunla kavga etmek gördüyseniz:

  • Yanlış bilgiler sizden faydalanmaya çalışan kişileri algılamanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında maymunla kavga etmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maymun yumurtası görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında maymunun öptüğünü görmek yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, yolunda gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kafeste maymun görmek yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, maddi gücünün yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında maymun öldürdüğünü görmek eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maymun bebek görmek alkış alacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında maymunla oynadığını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maymun doğurduğunu görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir