AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun bebek görmek

Kahve falında maymun bebek görmek

Kahve falında maymun bebek görmek sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, geleceğine bakacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında maymun bebek gördüyseniz:

  • Aile üyelerini ilgilendiren konulara zaman ayırmak tutulmanın başka bir yansıması olabilir.

Kahve falında bebek maymun görmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymun bebek görmek bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil maymun görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kanatlı maymun görmek karı koca olarak oturup sorunun ne olduğunu konuşacaklarına, bu sayede aralarındaki problemlerin çözüleceğine, patron koltuğuna geçeceğine işarettir.

Kahve falında maymun taşlamak yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymun öpmek diplomalı kimse olacağına, bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymun yakmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine inanılır.

Kahve falında maymun doğurduğunu görmek canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir