AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine benzemek

Kahve falında birine benzemek

Kahve falında birine benzemek büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, ağız tadının bozulmayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine işaret eder.

Kahve falında birine benzemek gördüyseniz:

  • Size başarı getirecek çözümler için ekip çalışmasına veya diğerleriyle uyumu yakalamaya önem vermelisiniz.

Kahve falında domuza benzemek kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında babaya benzemek maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, şansının kendisinden yana olacağına tabir olunur.

Kahve falında birine benzediğini görmek sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına inanılır.

Kahve falında maymuna benzemek hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine işarettir.

Kahve falında anneye benzemek böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Kahve falında ünlüye benzemek daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğe benzemek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, itibar edineceğine işaret eder.

Kahve falında ünlü birine benzemek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir