AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunu sevmek

Kahve falında maymunu sevmek

Kahve falında maymunu sevmek rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, yanlış yönde kararlar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında maymunu sevmek gördüyseniz:

  • Yalnız bir kimseyseniz, eş dost çevresinde beğenebileceğiniz biriyle flört edebilirsiniz.

Kahve falında maymun sevdiğini görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymunu sevmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, Allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına işarettir.

Kahve falında maymun sevmek tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında maymun tarafından ısırılmak maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine, bu durumun hem kişinin kendisini hem etrafındaki insanları çok kötü etkileyeceğine, moral olarak çok büyük bir kayba uğranacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymunla oynamak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, daha iyi şartlarda yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında maymun eğitmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, onlar için çabalayacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına yorulur.

Kahve falında hamile maymun görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, işlerini yoluna koyacağına tabir olunur.

Kahve falında maymunun kovaladığını görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir