AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun ve aslan görmek

Kahve falında maymun ve aslan görmek

Kahve falında maymun ve aslan görmek eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında maymun ve aslan gördüyseniz:

  • Uzun süredir detaylarda kalmış olduğu için bir türlü yakalayamadığınız bir konu yüzünden işlerinizi yoluna koyamıyorsunuz.

Kahve falında maymun ve aslan görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında aslan ve maymun görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine işarettir.

Kahve falında maymunla oynamak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş maymun görmek bunalıma gireceğine, resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına yorulur.

Kahve falında köpek ve maymun görmek tanıdığı birinin kendi veya haberinin gelmesine, başarısızlıklara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında maymun kovaladığını görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kafes içinde maymun görmek iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına yorulur.

Kahve falında kendini maymun olarak görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, yaşayacağı bir rahatsızlığın kısa sürede biteceğine ve daha mutlu olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir