AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymunla oynamak

Kahve falında maymunla oynamak

Kahve falında maymunla oynamak maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında maymunla oynamak gördüyseniz:

  • Size karşı düşünceleri görmeyi beklemek yerine, hareketlerinizle karşınızdaki kişileri şaşırtan taraf olabilirsiniz.

Kahve falında maymun oynamak kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında maymunlarla oynamak hayal edilen şeylere kavuşulacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine işarettir.

Kahve falında maymunla oynamak kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında maymun adam görmek ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına, yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine inanılır.

Kahve falında maymunun işediğini görmek bir sebeple hayati tehlikeler atlatacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedi köpek maymun görmek yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında maymun ve yavrusunu görmek başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanatlı maymun görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir