AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun kovalamak

Kahve falında maymun kovalamak

Kahve falında maymun kovalamak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, çok daha fazla mesai harcayacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına işarettir.

Kahve falında maymun kovalamak gördüyseniz:

  • Fırsatlara dikkat edin.

Kahve falında maymun kovaladığını görmek deyim yerindeyse elinin döneceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında maymun kovalamak kendi işini kurmak için adım atacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine inanılır.

Kahve falında maymunun kovaladığını görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında kafes içinde maymun görmek makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında maymun görmek bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, bir üniversitede hoca olunacağına işaret eder.

Kahve falında birini maymun olarak görmek büyük sıkıntıları olmayacağına, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maymun ve yavrusunu görmek uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında çok maymun görmek kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir