AnaSayfa / Genel / Kahve falında maymun emzirmek

Kahve falında maymun emzirmek

Kahve falında maymun emzirmek sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, üzücü durumların kişiyi yıpratmasına izin vermeden yok edileceğine, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında maymun emzirmek gördüyseniz:

  • Çözülmemiş problemler yararınıza sonuçlar doğurabilir veya işler bir şekilde lehinize ilerleyebilir.

Kahve falında maymun emzirmek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine delalet eder.

Kahve falında maymun insan görmek aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına, kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına delalettir.

Kahve falında muz yiyen maymun görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına delalettir.

Kahve falında ağaçta maymun görmek yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, başarılarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında bebek maymun görmek sınavlarda üstün gelip, başarı kaydedeceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine inanılır.

Kahve falında maymun ve köpek görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine işaret eder.

Kahve falında maymun sevmek günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maymuna benzemek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir