AnaSayfa / Genel / Kahve falında mayınlı tarla görmek

Kahve falında mayınlı tarla görmek

Kahve falında mayınlı tarla görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mayınlı tarla gördüyseniz:

  • Alışılmadık durumlar veya aktiviteler size ilham verebilir.

Kahve falında mayınlı tarla görmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mayın tarlası görmek solan yüzünün güleceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine inanılır.

Kahve falında mayın tarlasında yürümek alım zorluğu yaşamayacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında mayın toplamak yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına delalet eder.

Kahve falında mayın görmek çok rahat bir döneme girileceğine, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mayına basmak aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mayın temizlemek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, deyim yerindeyse arapsaçına döneceğine, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına yorulur.

Kahve falında tarlada tütün toplamak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir