AnaSayfa / Genel / Kahve falında mayın tarlası görmek

Kahve falında mayın tarlası görmek

Kahve falında mayın tarlası görmek maddi anlamda zarar edeceğine, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, geniş geniş yaşayacağına, gelirinin de artmayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına inanılır.

Kahve falında mayın tarlası gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya tartışma ortamları duygusal sorunlara neden olabilir.

Kahve falında mayınlı tarla görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında mayın tarlası görmek masa başı bir işe gireceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına yorulur.

Kahve falında mayın tarlasında yürümek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mayın temizlemek dertlerin son bulacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına işarettir.

Kahve falında mayına basmak kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına tabir olunur.

Kahve falında mayın görmek cesaretini toplayarak kendini üzen ve korkutan şeylerin üzerine gideceğine, depresyona gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mayın toplamak sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında tarlaya mısır tohumu ekmek iş ve mekan değiştireceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir