AnaSayfa / Genel / Kahve falında mayın tarlasında yürümek

Kahve falında mayın tarlasında yürümek

Kahve falında mayın tarlasında yürümek dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda fal sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında mayın tarlasında yürümek gördüyseniz:

  • Baskıcı veya aşırı ısrarcı olmamanızda fayda var.

Kahve falında mayın tarlasında yürümek sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına delalet eder.

Kahve falında mayınlı tarla görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında mayın tarlası görmek aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine işarettir.

Kahve falında mayın görmek gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında mayın temizlemek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine rivayet eder.

Kahve falında mayın toplamak umutlarının çoğalacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mayına basmak korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında tarla yolunda yürümek hayırlı haberler alınacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir