AnaSayfa / Genel / Kahve falında mayın temizlemek

Kahve falında mayın temizlemek

Kahve falında mayın temizlemek kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında mayın temizlemek gördüyseniz:

  • İşleri yapma biçiminizdeki bir değişiklik saygı görmenizi veya desteklenmenizi sağlayabilir.

Kahve falında mayın temizlemek çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına yorulur.

Kahve falında mayına basmak yaptığı her işte insanların takdirini toplayacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mayın tarlasında yürümek kendisine hayır ve uğur getirecek adımlar atacağına, şansa delalettir.

Kahve falında mayın görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına delalet eder.

Kahve falında mayın tarlası görmek fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mayın toplamak rahat bir hayat yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mayınlı tarla görmek sabrını zorlayacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sırt temizlemek hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, afiyette giden düzeninden olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir