AnaSayfa / Genel / Kahve falında çöpe basmak

Kahve falında çöpe basmak

Kahve falında çöpe basmak mal veya dünyalığına gelecek zarara, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, kötü yönde hareket edeceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, hasretliğin biteceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Kahve falında çöpe basmak gördüyseniz:

  • Sorunlu konuları yatıştırmak size düşüyor.

Kahve falında çöpe basmak çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski eşyaları çöpe atmak bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, daha güçlü bir hale geleceğine yorulur.

Kahve falında çöp arabası sürmek sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çöpçü görmek girilen yolda zarar edileceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çöpleri süpürmek çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine inanılır.

Kahve falında eski elbiseleri çöpe atmak sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına delalettir.

Kahve falında çöp arabası görmek bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında çöpten kağıt toplamak kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir