AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişinde maydanoz görmek

Kahve falında dişinde maydanoz görmek

Kahve falında dişinde maydanoz görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, kimseye minnet etmeyeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında dişinde maydanoz gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler vermemelisiniz.

Kahve falında dişinde maydanoz görmek pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına inanılır.

Kahve falında nane ve maydanoz görmek kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında maydanoz ekmek çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, inancının zayıflayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında maydanoz toplamak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına yorulur.

Kahve falında maydanoz yemek onun da bu duruma içerlemesine, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, çektiği sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında dereotu maydanoz görmek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşillik maydanoz görmek evleneceğinize, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprağa maydanoz ekmek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir