AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz kesmek

Kahve falında maydanoz kesmek

Kahve falında maydanoz kesmek yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına, her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına delalet eder.

Kahve falında maydanoz kesmek gördüyseniz:

  • Çok yakında türlü konularda onların desteğine ihtiyacınız olabilir.

Kahve falında maydanoz kesmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında maydanoz istemek zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulur.

Kahve falında maydanoz toplamak ona göre davranacağına, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında maydanoz yediğini görmek çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında ekilmiş maydanoz görmek yeni kısmetlere nail olacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil soğan maydanoz görmek toplumda itibar ve takdir toplayacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine işaret eder.

Kahve falında maydanoz tohumu görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hayatının ve planlarının bozulacağına delalettir.

Kahve falında nane maydanoz görmek geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir