AnaSayfa / Genel / Kahve falında maydanoz dikmek

Kahve falında maydanoz dikmek

Kahve falında maydanoz dikmek daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, kazancın her daim artacağına, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine işarettir.

Kahve falında maydanoz dikmek gördüyseniz:

  • Birlikte çıkılan kısa bir yolculuk veya tatil olabilir.

Kahve falında maydanoz dikmek düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz biçmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maydanoz çiğnemek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinden maydanoz almak bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına delalettir.

Kahve falında maydanoz marul görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında taze maydanoz görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında maydanoz demeti görmek sevdiği kişilere yardımcı olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına rivayet eder.

Kahve falında nane maydanoz ekmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir