AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden maydanoz almak

Kahve falında birinden maydanoz almak

Kahve falında birinden maydanoz almak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, düşmanını alt edeceğine, kazanca kavuşacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, çok büyük kazançlar getireceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında birinden maydanoz almak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileri haricinde sevindirici bir haber almanız olasıdır.

Kahve falında ekmek arası maydanoz yemek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, sevdikleri ile güzel bir hayat geçirecek kadar bir zenginliğe ulaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil maydanoz görmek zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında maydanoz ve dereotu görmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekili maydanoz görmek kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine delalettir.

Kahve falında elinde maydanoz görmek büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine delalettir.

Kahve falında saksıda maydanoz görmek bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında maydanoz toplamak istediği başarıya kavuşacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına tabir olunur.

Kahve falında maydanoz dikmek çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir