AnaSayfa / Genel / Kahve falında aslan saldırısına uğramak

Kahve falında aslan saldırısına uğramak

Kahve falında aslan saldırısına uğramak mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, sorunlarının sürekli artacağına, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına delalettir.

Kahve falında aslan saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Sonra davranışlarınız oldukça belirgin bir şekilde asabileşebilir.

Kahve falında aslanın saldırısına uğramak hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslanların saldırısına uğramak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret eder.

Kahve falında aslan saldırısına uğramak dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, zenginliğinin süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saldırıya uğradığını görmek yiyip içeceğine, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dana saldırısına uğramak dertlerinin sona ereceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında kartal saldırısına uğramak çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında köpek saldırısına uğradığını görmek iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında cinlerin saldırısına uğramak kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir