AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı zambak görmek

Kahve falında sarı zambak görmek

Kahve falında sarı zambak görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, sevinçli haberler geleceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı zambak gördüyseniz:

  • Hemen pes etmemeli ilerlemeye odaklanmalısınız.

Kahve falında sarı zambak görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, yarattığı üzücü durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı zambak çiçeği görmek o kapıyı kapatacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi zambak görmek sıkıntıların çözüm bulacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına işarettir.

Kahve falında mor zambak çiçeği görmek umutların yıkılacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz zambak toplamak menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında zambak çiçeği görmek hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında zambak koklamak darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına delalet eder.

Kahve falında saksıda zambak görmek geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kişisel problemlerini çözeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir