AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi yüzük takmak

Kahve falında mavi yüzük takmak

Kahve falında mavi yüzük takmak özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi yüzük takmak gördüyseniz:

  • Evinizde ya da işinizde kullandığınız elektronik aletlerle sorunlarınız olabilir.

Kahve falında mavi taşlı yüzük takmak başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli yüzük takmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi yüzük takmak dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında mavi renk yüzük takmak çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi bere takmak saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi boncuklu bileklik takmak sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi taç takmak düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında mavi şapka takmak refah düzeyinin düşeceğine, çirkin iftiralara uğrayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir