Kahve falında aslan aslan görmek

Kahve falında aslan aslan görmek çekilen çilelerin sona ereceğine, elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, gelir elde edeceğine, mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aslan aslan gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınızdan ya da iş birliği yaptığınız kişilerden yardım alabilirsiniz.

Kahve falında aslan adam görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, fal sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında aslan başı görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, bol kazançlı günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında aslanın yavrusunu görmek her şeyin yenileceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aslan yüzü görmek nimetin çoğalacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aslanlara yem olmak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında yeleli aslan görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında aslan beslemek bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iki aslan görmek endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, parasının değerini bilerek hareket edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top