AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi fular görmek

Kahve falında mavi fular görmek

Kahve falında mavi fular görmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine,  bu durumları atlatmak için tekin olmayan bazı kişiler ile muhatap olacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine delalettir.

Kahve falında mavi fular gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişi sizi destekleyebilir.

Kahve falında mavi fular görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fular takmak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında fular taktığını görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında boynuna fular takmak çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine yorulur.

Kahve falında renkli fularlar görmek vaaz ve nasihate, kirli işlere bulaşacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı fular takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz fular görmek aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil fular takmak yepyeni projelerle uğraşacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir