AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi üzüm görmek

Kahve falında mavi üzüm görmek

Kahve falında mavi üzüm görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, ona mutluluk getireceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, mal ve para sahibi olacağına, zorlu bir dönem geçirileceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına, umutlarının söneceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına alamet eder.

Kahve falında mavi üzüm gördüyseniz:

  • İşleri düzene koymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında mavi üzüm yemek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi üzüm görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arı ve üzüm görmek çok hatalı çalışmalara gireceğine, kararlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı üzüm yemek hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eşine üzüm vermek herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında kara üzüm kurusu görmek tarafsızmış gibi görünen bir kişi yüzünden sahip olunan saygınlığın yitirileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm topladığını görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine üzüm vermek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir