AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine üzüm vermek

Kahve falında birine üzüm vermek

Kahve falında birine üzüm vermek yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine üzüm vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında siyah üzüm topladığını görmek daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında salkımından üzüm yemek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasından üzüm almak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında üzüm dolması yemek zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında asma üzüm toplamak aradığı aşkı bulacağına ve Allah’ın kendisine sevdiği ile yaşamayı er ya da geç nasip edeceğine, kötü bir duruma düşürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın üzüm görmek evindeki huzurun bozulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında olgunlaşmış üzüm görmek zorlu bir dönem geçirileceğine, hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine işarettir.

Kahve falında siyah üzüm suyu içmek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir